::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VATANDAŞ, BAŞKANI TEBRİK ETMEK İÇİN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya geldiği “Halk Günü” buluşmaları devam ediyor
VATANDAŞ, BAŞKANI TEBRİK ETMEK İÇİN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU
Haber Giriş:
20 Mayıs 2019 Pazartesi 10:09

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya geldiği “Halk Günü” buluşmaları devam ediyor.

Yüzlerce Vatandaş, Başkan Bozdoğan’ı tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hafta içi programlarının yoğun geçmesi nedeniyle 'Halk Günü' buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Bozdoğan’ı tebrik etmek için sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar,  belediye binasında uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlenen halk gününde Başkan Bozdoğan, vatandaşları makamında ağırlayarak, tebrikleri tek tek kabul etti. 

Halktan gelen sorun ve talepleri not aldıran Başkan Bozdoğan, halk günü buluşmalarının kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Bozdoğan, “Ben halkım için buradayım ve onların içinden geldim.. Benim halkımdan hiçbir farkım yok.  Tarsus halkının sorunlarını çok iyi bilirim. Bu 5 yılda yapacağımız çalışmalarda Tarsus’u çok farklı bir konuma getireceğiz. Kentimiz için daha fazla neler yapabiliriz onun çaba ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yaklaşık 7 saat süren halk günü buluşmasında Başkan Bozdoğan, gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google