::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VOLEYBOL YILDIZLAR TÜRKİYE GRUP BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde düzenlenen “Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği” final karşılaşmalarının ardından tamamlandı
VOLEYBOL YILDIZLAR TÜRKİYE GRUP BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ
Haber Giriş:
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:30

Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde düzenlenen “Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği” final karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Okul Sporları Şube Müdürlüğü 2019-2020 faaliyet programında yer alan ve 20-22 Şubat tarihleri arasında Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde düzenlenen “Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği” final karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

İki gün boyunca Bayan ve erkek okul takımların yarı final mücadelesi verdiği birbirinden çekişmeli maçlar sonunda bayanlarda Mersin Pirireis Ortaokulu, Adana Özel Altın Eller Ortaokulu ve Antalya Hüseyin Ak Ortaokulu erkeklerde ise Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu, Osmaniye İstiklal Ortaokulu ve Antalya Hüseyin Ak Ortaokulu grup birinciliğini başarıyla tamamlayarak Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazanmışlardır.

Müsabakalar sonunda gruplarında birinci olup yarı finale gitme hakkı elde eden takımlara ödülleri Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Bozyazı Kaymakamı Arif Yalçın, Anamur Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Doğan Kuz, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi İrfan Çalışır tarafından verilirken Voleybol Türkiye Grup birinciliğine katılan okul takımları Anamur ve Bozyazı Kaymakamlıkları tarafından İlçelerin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07