::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldırımspor Kulübünde Kongre Heyecanı

Tarsus'un en eski ve köklü amatör spor kulüplerinden Yıldırımspor yakında kongresini yapacak
Yıldırımspor Kulübünde Kongre Heyecanı
Haber Giriş:
21 Haziran 2018 Perşembe 14:57

Tarsus’un en eski ve köklü amatör spor kulüplerinden Yıldırımspor yakında kongresini yapacak.

Geçen sezon  başkanlığa Sadık Kapdıkaçtı’yı getiren ve menejer Memik Ertanıroğlu ile birlikte takımın şampiyon olması için mücadele eden sarı siyahlılar sezon sonunda hedefine ulaşmıştı.

Bir yıl önce Mersin Süper amatör ligden düşen Yıldırımspor takımı, geride kalan sezonun sonunda play off maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla yeniden süper amatör lige dönüş yapmıştı.

 Sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşanan sarı siyahlılarda süper ligde kalıcı olmak için yeniden yapılanmaya gidiliyor. Bu kapsamda kulüp başkanı Sadık Kapdıkaçtı, olağanüstü kongre kararı aldı. Sadık Kapdıkaçtı, yeni dönemde görev almayacağını belirtirken, Yıldırımspor’a yeni sezonda başarılar dileğinde bulundu.
bu arada Yıldırımspor kulübünün olağanüstü kongresi ise 23 Haziran 2018 tarihinde  yapılacak. Sarı siyahlı kulüp merkezinin bulunduğu Kırklarsırtı mahallesindeki Kırklar stadındaki kulüp lokalinde yapılacak olan genel kurul 23 Haziran günü saat 18.00’de başlayacak. İyi bir yönetim oluşturarak süper amatör ligde de başarılı olmak isteyen sarı siyahlılar kongresi öncesi yeni yönetim arayışları sürüyor. Kimin başkan olacağı belirsizliğini korurken, takımı sahiplenecek iyi bir yönetim oluşturulması için çaba harcanıyor÷

Kongrede açılış ve yoklamadan sonra divan teşekkülü ve saygı duruşunda bulunulacak. Daha sonra yönetim ve denetim kurullarının ibra edilmesinin ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapılacak. Dilek ve temennilerin ardından kongre sona erecek.

Bizde yeni sezonda süper amatör ligde mücadele edecek iki Tarsus takımından birisi olan Yıldırımspor ekibine kongrede başarılar diliyor, iyi bir yönetim oluşturulmasını temenni ediyoruz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07