::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yörük Evladına Yörükler sahip çıktı

Boynuinceli Yörük Festivaline İstemihan Talay damgasını vurdu
Yörük Evladına Yörükler sahip çıktı
Haber Giriş:
10 Ağustos 2018 Cuma 10:33

4.’ncü Geleneksel Boynuinceli Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yörük Festivalinde Yörük Dostları CHP Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi A.Adayı İstemihan Talay’a sahip çıktı.

 

Etkinliklerde Boynuinceli Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yörük Şenliğine Kültür Eski Bakanı İstemihan Talay  damgasını vurdu.

 

Dernek Başkanı Ömer Atabay'ın Yörük Şölenine Sanatçı getirilmesi konusundaki talebini geri çevirmeyen TRT Ankara Radyosu THM Ses Sanatçısı eski Milletvekili Faruk Demir, İstemihan Talay’ın  davetlisi olarak Yörük Şenliğine katıldı.

 

Boynuinceli Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yörük Festivaline katılan TRT Ankara Radyosu THM Ses sanatçısı Eski Mv.Faruk Demir'i getiren Talay bu katkıdan dolayı yörüklerden büyük ilgi gördü.

 

Sanatçı Faruk “Demir Sarı Saçlı Mavi Gözlüm Nerdesin” şarkısı ile Boynuinceli yörüklerin gönlünü fethederek müzik ziyafeti verdi.

 

Yörük Festivali organizasyonunda Yörüklerle buluşmayı sağlayan İstemihan Talay'a teşekkür etti.

 

İstemihan Talay ise Yörük Dostlarıyla bir kez daha bir araya gelerek birlikte güzel bir organizasyonda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.(kaynak:İstemihan talay)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google