::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yükseköğretim Güvenliği Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı Vali Su Başkanlığında Yapıldı

Vali Ali İhsan Su, başkanlık ettiği ‘Yükseköğretim Güvenliği Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı'nda Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ve Toros Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ile bir araya geldi.
Yükseköğretim Güvenliği Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı Vali Su Başkanlığında Yapıldı
Haber Giriş:
07 Şubat 2018 Çarşamba 18:13

 

Vali Ali İhsan Su, başkanlık ettiği ‘Yükseköğretim Güvenliği Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı’nda Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ve Toros Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ile bir araya geldi.

 

Sahil Valilik’te gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Oğuz Kaymaz da katılım sağladı.

 

Üniversitelerde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlayacak olması nedeniyle düzenlenen toplantıda, öğrencilerimizin üniversitelerde huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürmeleri için alınacak tedbirler ve ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyon içerisinde çalışması konuları görüşüldü.

 

Toplantı, Vali Su’nun 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı ikinci döneminin hayırlı olması dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.(kaynak:Mersin Valiliği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google