::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zekalift Asansörleri 10 Yaşına Giriyor

Zekalift Asansörleri kurucusu Zeki Kaba,amaçlarının her zaman müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi
Zekalift Asansörleri 10 Yaşına Giriyor
Haber Giriş:
05 Aralık 2017 Salı 18:05

Zekalift kuruluşunun 10. Yılına adım atıyor

Tarsus’ta 2008 yılında kurularak faaliyete geçen  Zekalift Asansörleri kuruluşunun 10. Yılını kutlamaya hazırlanıyor.

 Tarsus ve Mersin ‘de sektörde en iyi hizmeti sunan Zekalift Asansörleri, yakında Adana’da hizmet sunmaya başlayacak .

Firmanın kurucusu ve sahibi olan Zeki Kaba,  “Biz 10 yıla yaklaşan hizmet yılımızda  Tarsus’tan bölgeye ve ülkeye en iyi ve en sari, en kaliteli hizmeti uzman ve bilgili ekiplerimizle sunmaya çalışıyoruz. Asansörde hep bir adım öndeyiz, Zekalift kaliteli yaşam ilkesiyle insana değer hep ön plandadır. Bugüne kadar sektörde verdiğimiz kaliteli ürün ve hizmet referansımızdır” dedi.

“Bilerek veya bilmeyerek on yıldır bizimle çıkıyorsunuz” sloganı ile hafızaları tazeleyen Zekalift Asansörlerinin sahibi Zeki Kaba “kaliteli yaşam, kaliteli tercih, güvenli yaşam, güvenliği tercih olmalı tüm insanlığın isteği” diyerek bugüne kadar kendilerini tercih eden tüm müşterilerine ve  sektörde en kaliteli hizmeti veren çalışanlarına teşekkür etti.

Zeki Kaba,’Mesai bir türlü bitmek bilmiyor zekalift asansörde hizmette sektörde 25.yıl zekalift olarak 10.yıla yaklaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum.

Bundan sonra daha iyi hizmetler için ekibimizle toplantılarımızı sıklaştırıp %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Zekalift asansör de Marka

“Bu gücü içinizde hissedin’’dedi.

Şehitler tepesi Kasım Ekenler bulvarı 209/17 Zekalift apartmanı altı Tarsus adresinde hizmet veren  Zekalift Asansörleri 10. Yılını kutlarken, kentimizin değişik  yerlerine görsel afiş ve yazılar astırarak 10. Yıl gururunu tüm kesimlerle paylaşmaya başladı.

Bizde 2008 yılında  faaliyete geçen  Zekalift Asansörlerinin kuruluşunun 10. Yılını  şimdiden kutlar, kurucu Zeki Kaba ile tüm  çalışanlarına daha nice başarı dolu yıllar dileriz.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google