::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zühtü Günaştı İçin Mevlid Okutuldu

Geçtiğimiz hafta dar-ı dünyadan dar-ı ukbaya uğurladığımız Tarsus'un tanınmış mümtaz eşraflarından Zühtü Günaştı için Tarsus Küçükminare Camiinde mevlit okutuldu.
Zühtü Günaştı İçin Mevlid Okutuldu
Haber Giriş:
11 Nisan 2017 Salı 13:01

Geçtiğimiz hafta dar-ı dünyadan dar-ı ukbaya uğurladığımız Tarsus’un tanınmış mümtaz eşraflarından Zühtü Günaştı için Tarsus Küçükminare Camii’nde   mevlit okutuldu.

Günaştı Ailesi  tarafından aile büyüğü Zühtü Günaştı için geçtiğimiz gün  ikindi namazına  müteakip Küçükminare Caminde mevlit okutuldu.Kur'an-ı Kerim ve Mevlüd-i Şerif'i, Günaştı Ailesi, yakınları ve çok sayıda Tarsus ve Mersin'den gelen dostları huşu içinde dinledi.

Zühtü Günaştı  için okunan mevlit törenine, hayırsever işadamı Vehbi Günaştı, Meydan A.Ş genel müdürü Aydın Üstündağ,  Ramiz Günaştı, CHP Mersin eski milletvekili Ali Oksal,iadamı Sabahatin Gözen’ın yanı sıra çok sayıda işadamı ve Tarsuslu da katıldı.Cami İmam-hatibi Cengiz Saydam,Müezzin Fikret Özdemir, Hocalar Halit Türkoğlu,Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesi Tabikat cami imamı Mahmut Turan  tarafından Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi.

MEYSAN AŞ Genel Müdürü Aydın Üstündağ, mevlid çıkışında taziyeleri kabul ederken,”Ruhu şad olsun, dua edenlerden Allah razı olsun” dedi. Mevlidin  ardından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Tarsus Ekspres Gazetesi olarak Günaştı Ailesinin acısını hep birlikte paylaştığımızı belirtir, Büyüğümüz  Zühtü Günaştı’ya da bir kez daha Allah’tan rahmet dileriz.

Paylaş:  Facebook Twitter Google