::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

10 NİSAN

09 Nisan 2021 Cuma 09:42

Huzur ve asayişi sağlayan, kanunsuzluklara karşı koyarak haksızlığa uğrayanları koruyan Türk Ulusunun gururu TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176. YILDÖNÜMÜNÜ  bir kez daha coşkuyla kutluyoruz.

Polis Teşkilatının kuruluşunun176. yılı kutlu olsun.

Dış temsilciliklerde ve ülke genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da güzel kutlamalar yapılıyor. Kaymakamımız KADİR SERTEL OTCU’nun himayelerinde  ve Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR ile birlikte kutlamalar yapılıyor.
Şehit kabirleri ziyaret ediliyor, Şehit aileleri ziyaret ediliyor. Herkesimin emniyetini sağlayan Polis teşkilatı görevinin başında.

Bu vesileyle Mersin il Emniyet Müdürümüz MEHMET ŞAHNE’ye de Tarsus’a gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İl Emniyet müdürümüz Tarsus ve Tarsus’taki ilçe teşkilatı ile de irtibatını koparmayarak onlara destek veriyor.

Allah tüm Emniyet mensuplarından razı olsun.

xx

-10 Nisan tarihi  öncesinde  başlayan etkinliklerle Polis Teşkilatının kuruluşunun176. yılını kutlarken “Polisler suçluların korkulu rüyasıdır” hatırlatmasında bulunuyorum.

-Polis, bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar da şevkatlidir.

-Polis, kanun adamıdır.

Onların üzerinde taşıdıkları elbise devleti temsil etmektedir. Bu nedenle onlara  devletimize her zaman saygı gösterilmelidir.

POLİS HER ZAMAN VİCDANLI BİR KİŞİDİR.

xx

Polis Teşkilatı ile ilgili çok yazılar yazılmıştır. Bizlerde zaman zaman yazıyoruz.

Tarsus’ta göreve geldiği günden beri , suçluların kanunsuzların korkulu rüyası olan Emniyet Müdürümüz ERCAN ELBİR, beraberindeki  müdür yardımcıları ADNAN ÜNSAL ve DENİZ ÜNSAL’la,  Polis merkezi amirleri, bünyelerinde çalışan tüm Emniyet Mensuplarının gününü kutluyorum.

Bekçisinden tutun Polis memuruna kadar, amirlerine müdürlerine kadar hepsi her zaman birlikte iç içe ve uyum içinde çalışmaktadır. Tarsus’ta Polis Teşkilatının başında bulunan Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR ile birlikte tüm Emniyet mensuplarının 176. kuruluş yıllarını kutluyorum

xx

POLİSLİK MESLEĞİ ZOR BİR GÖREVDİR.

Polis, her zaman haklının yanında olmaktadır.

Biz bugüne kadar kentimizde görev yapan tüm Emniyet müdürleri ve Emniyet amirleri ile uyum içinde çalıştık.

Müdüründen, Polisine, bekçisine kadar, bir basın mensubu olarak  iyi ilişkiler içinde olduk. Elimizden geldiği kadar, Polis teşkilatına yardımcı olmaya çalıştık ve çalışıyoruz.

xx

POLİSLERİN GECESİ YOK, GÜNDÜZÜ YOK.

Polislerimiz, 24 saat dimdik ayakta ve görevdeler.

Bunun nedeni, vatandaşın huzuru , can ve mal güvenliği içindir. Bugün bizler, evimizde rahat uyuyorsak, işyerlerimizde rahat ve huzur içinde görev yapıyorsak bunu önce Allah’a sonra güvenlik görevlilerimize borçluyuz.

xx                                    

Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR göreve geldiği günden beri görevini layıkıyla yapıyor. Bu bazılarının işine gelmeyebilir. Ama Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR beyin çalışmalarını yakından takip edip, takdir ediyoruz. Çok zaman sabaha kadar elinde telsizi ile ekipleri dinliyor. Nerede  ne var, nerede ne olmuş, anında  dinleyip eksiklik olunca müdahil oluyor.

Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR, çok ılımlı bir müdür. Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümünde de bunu gösterdi. Birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti. Şehit Polisleri ve tüm Şehitlerimizi unutmadı, şehitlikte Kur’an-ı Kerim okuttu. Kurbanlar kestirdi, bu kurbanları mahallelerdeki Polis Merkezlerine gönderdi. Oradaki Polislerde  fakir fukaraya bu kurbanların etlerini dağıtmıştır.

Bunlar küçük gibi, ama önemli işlerdir. Bu nedenle ben Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR beyi ve ekibini  bir kez daha kutluyorum.

xx

Yazımın başından beri söylediklerime kat kat ilaveler yapsam, sayfalar almaz.

Ben bugün Polis Teşkilatının kuruluşunun176. yılını kutlarken,  Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR ile müdür yardımcıları ADNAN ÜNSAL ve DENİZ ÜNSAL’ı, karakol amirlerini, cefakar polislerimizi ve tüm emekçilerine kolaylıklar diliyorum.

Tüm Emniyet teşkilatına kazasız belasız nice yıllar diliyorum. Aramızdan ayrılmış olanları, Şehit düşenleri minnetle anıyorum. Gazi olarak hayatta olanlara Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin diyorum.

Ne mutlu Polis Teşkilatımıza..
Ne mutlu Emniyet Müdürümüze ve ekibine…

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, Cumanız mübarek olsun.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI