::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

BAKAN BEY

08 Ekim 2015 Perşembe 10:07

Ak Partili eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlarından Lütfi Elvan, önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde Mersin’den birinci sıra milletvekili adayı gösterildi.

Partisi iktidar olursa inşallah kendisi de yine bakan olur. Bizim beklentilerimiz çok. İnşallah Tarsus ve Mersin’in sorunları halledilir.

Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanı da Mersin’den çıkarsa sorunlarımızın çözüleceğine inancımız sonsuz.

Geçtiğimiz gün Mersin’de  partisinin ileri gelenleri ve emek verenleri, eski il ve ilçe başkanları,  partide değişik yerlerde görev almış, Tarsus, Mersin, Erdemli gibi bölgelerden tüm insanları Mersin’e davet etti. Burada danışmanlarının da bulunduğu bir toplantıda Elvan herkesi tek tek dinledi.

Eski bakan dün de 100 kişiyle görüşmüş. Bu görüşmeler devam edecek. Bunlar hep bireysel görüşmeler. Daha sonra bu  görüşmeler genişletilerek tabana yayılacak ve sanırım kanaat önderleriyle de   göreşecek olan Elvan, istekleri, talepleri, yapılması gerekenleri tesbit edip sahaya inecek.

Zaten kendisi bayramda birinci etapta sahaya indi. Şimdi ikinci etapta da sahada ve sorunları dinliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlarından Lütfi Elvan herkesi dinliyor, istek ve talepleri değerlendirip yine sahada çalışmaya devam edecek.

Tarsus’un ve Mersin’in  iktidardan ve eski bakan Elvan’dan  beklentisi çok. Bunlara tek tek girmek istemiyorum. Beklentiler belli, sorunlar belli. Hele bilakis Lütfi Elvan gibi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlığı yapmış bir siyasetçiden beklentimiz daha çok.

Lütfi Elvan’dan beklentilerimiz belli. Birincisi Çukurova Havaalanı, sonra D-400 karayolunun sağlıklaştırılması ve Sahil Bandının hayata geçirilmesi.

Daha çok beklentilerimizde var.

Partinin bazı bölgelerinde iç çekişmeler var. Bunları gidermek için sayın eski bakan toplantı üstün toplantı yapıyor. Bana göre iyi de yaptı. Geçmişte partide görev almış eski yöneticilerle görüşmesi güzel. Çünkü herkesin ayrı sorunu olabilir. Partide birlik beraberlik bozulmadan bakan konuya el attı. Sanırım yeniden partiyi bölgede toparlayacaktır. Allah, Elvan ve ekibinin yar ve yardımcısı olsun.

Elvan’ın bizim Mersin bölgesinde işi zor. Çünkü il teşkilatı başta olmak üzere birçok yerden ses iyi gelmiyor.

Xx

Geçtiğimiz gün aynı zamanda Mersin Valisi Özdemir Çakacak başta olmak üzere  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlarından Lütfi Elvan, ayrıca CHP il teşkilatını da ziyaret etti.

Yine bu gibi kişi ve kurumları, mülki amirleri ziyaret etti, sanırım bu ziyaretlerde devam edecektir.

Bu çok yerinde ve güzel bir davranış.

Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme bakanlarından Lütfi  Elvan seçim gezilerinde çok yerinde ve güzel ziyaretler yapıyor. Bence bu olumlu yankı bulacaktır.

Elvan’a Allah kolaylıklar versin.

Allah sizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Çünkü genel seçimlere hazırlanmak ve seçimi başarıyla tamamlamak hayli zor!..

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI