::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

DESTEK

18 Nisan 2022 Pazartesi 09:48

Güzellikler her zaman takdir edilir. Geçtiğimiz günlerde Tarım Organize Sanayi Bölgesinin toplantısı vardı. Sayın Valimiz ALİ İHSAN SU başkanlığında, TSO başkanı Ruhi Koçak, Borsa başkanı Murat Kaya’nın ve diğenr yönetim kurulu üyelerinin katılımla  toplantıda güzel kararlar alınır.  Yıllardır yazdığımız ve eksiği bitmeyen,bir türlü açılamayan Müftülüğün açtırmaya çalıştığı Borsa Kız Yurdu’nun bitirilmesi için 500 bin  TL yardım yapılması kararlaştırıldı. Diyanet Vakfına 500 bin TL para aktarılır. İnşallah bu para ile Kız yurdunun eksiklikleri bitirilir ve açılır..Başta sayın Valimiz  ALİ İHSAN SU ile TSO ve Borsa başkanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.

YARDIM

Yetmedi,  bir cemiyetin ihtiyacı olan bir kurumun da boya badanası yapılması için bir karar çıktı onunda bugün yarın  başlayacak. Konuyu  Tarsus Ticaret Odası başkanı RUHİ KOÇAK takip edecek.Bu kurumda çok önemli. Oranın da eksikliklerinin giderilmesi gerekiyordu.Sayın Valimiz konuya ilgi gösterdi ve o kurumada destek kararı çıktı. Bu nedenle sayın Valimize teşekkür ediyorum.

TARDOBDER

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği bir yıl önce kuruldu. Bu dernekte ilk olarak başkanlık görevini BAYRAM YILDIZ üstlenmişti. Dernek açılışında büyük bir gösterişle yapıldı. Dernek binası adeta siyasilerin akınına uğradı, sonra ne olduysa oldu.

Açılıştan 2 ay sonra burada dedikodular başladı.O zamanki dedikodular gerçek mi, yalan mı bilemem, ama dedikodu bitmedi. Dernek bir kahvaltılı toplantı, bir yemekli toplantı yapıldı ve TARDOBDER’e gelir elde edildi. Yıldız, sosyal medya ile derneği bu yerlere getirdi.Sonra TARDOBDER’e dernek binası açıldı ve dedikodular da başladı. Sonuçta en son geçen hafta yönetim bazı kararlar aldı. Bayram Yıldız görevinden istifa etti , gitti. Ama sosyal Medyada dedikodular bitmedi.

Neyin ne olacağını kimse bilmiyor.Bu tür Cemiyetler neden böyledir?Neden kimse görevini tam yapmıyor?Bu TARDOBDER ne umutlarla kurulmuştu, şimdi nerelere geldi.

Dedikodu herkese zarar veren bir durumdur. BAYRAM YILDIZ’ın yerine ÜMRAN YILDIRIM hanımefendi yönetim tarafından seçildi. Ümran hanım bu işe gönül vermiş bir cemiyetçi. Halkla cemiyetlerle iyi diyalogları olan biri. İnşallah  Ümran hanım bu TARDOBDER’i düzeltir. BAYRAM YILDIZ’ın böyle gitmesi iyi olmadı. Ardından çok söylenenler oldu. Bu tür dedikodulardan cemiyetler zarar görür.Ben yeni seçilen Ümran Yıldırım’a ve yönetime başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra güzel çalışmalara imza atarlar.

İYİ Kİ VARLAR

Geçtiğimiz hafta idi. Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutladık. Emniyet mensupları da bir hafta kutlama yaptı, en son Pazar günü final yapıldı.. Cumhuriyet alanında  Atatürk anıtına çelenk konulup  saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal marşı söylendi. Emniyet Müdürü EBUBEKİR FİL güzel bir konuşma yaptı.Törene gelenlere baktım..

Orada  bazı siyasi partilerin ilçe başkanları yoktu. Olması gerekenler gelmemişti. Bunlar niye yoktu, bilemiyorum.Aynı gün tören bitiminden sonra Emniyet Müdürü EBUBEKİR FİL, makamında tebrikleri kabul etti.

Bizde yazı ailemiz olarak kutlamalara katıldık, sonra müdür beyi makamında tebrik ettik. Teşkilatın 177. yıldönümünü kutladık. Orada bulunan bazı birim amirlerine de uğradık, onları da tebrik ettik.Polis önemlidir. Polis asayişin belkemiğidir.

Bugün Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümünü bir kez daha kutluyorum. Emniyet Müdürümüz EBUBEKİR FİL beye  ve ekibine başarılar diliyorum.Şehit olanlara, emekli olduktan sonra aramızdan ayrılanlara, gazilere ve Emniyet teşkilatına emeği geçmiş merhumlara Allahtan rahmet diliyorum. Görevi başında olanlara da sağlıklı görevler diliyorum.İyi ki varsınız değerli Polislerimiz.

GÖZLÜK!

Bu Tarsus’ta olaylara herkesin kendi gözlüyle bakmak durumundasınız. Başkasının gözlüğüyle bakarsanız senden kötüsü olmaz.

Ben derim ki..Bizim başkasının gözlüğüne ihtiyacımız yok.

Bu gözlük  konusu ile ilgili bugün kısa yazıyorum.Bu Tarsus’ta sadece dedikodu var, laf getir götür var. O kadar..

BUGÜN YİNE HAFTABAŞINDAYIZ.

HERKESE SAĞLIKLI MUTLU VE BAŞARI

DOLU HAFTALAR DİLİYORUM.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI