::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

DEVLET HASTANESİ EK BİNASI

25 Haziran 2021 Cuma 10:05

İnanın ben yazmaktan çekiniyorum. Ama yazmadan da duramıyorum.

Biliyorsunuz.. Yeni Devlet Hastanesi binası yakında hizmete girecek. Ancak bu gelişmeler yaşanırken kent merkezindeki   Devlet Hastanesi ek binası da yeni binaya taşınacak. Yani Ek bina boşaltılacak. Oysa bu ek binanın yükü ağır.

Yani bu bina ve burada verilen hizmetle Tarsus’un yükünün yarısı çekiliyor.

Bu ek bina taşınırsa, yada kapatılırsa yazık olur. Ben konuyu daha önceleri de  çok yazdım. Siyasilere bir daha hatırlatıyorum.

Bu 400 bin nüfuslu kentten 250 binden fazla insan  seçimlerde A partisine yada B partisinin milletvekiline oy vermiş. Halka hizmet etsin diye milletvekili seçmişler. O nedenle bu gibi önemli konularda ilk olarak elbette siyasilere koşacağız. Şimdi  bu ek binanın taşınmaması için Siyasiler bu konuya el atsın diyoruz.

Tarsus’un tren yolunun diğer bölümünde nüfusun   yüzde 70’i yaşıyor.Bu ek bina  çok önemli bir hizmet veriyor. Bu ek binaya hemen hemen herkesin işi düşüyor. O nedenle 400 binlik bir kentte bu tür sağlık tesisleri kapatılmamalı, hatta iyileştirilerek hizmete devam etmesi  sağlanmalıdır.

Ben bunu bilir bunu yazarım..

SİYASİLERİN KULAKLARI ÇINLASIN.

 

xx

TİY

Bugün Cumhuriyetle yaşıt Tarsus İdmanyurdu için önemli bir gün..

Kırklarsırtı’nda bulunan kulüp binası yeniden elden geçirildi, yanına ek bina yapıldı. Hatta 5 yıldızlı otel konumuna getirildi. Bundan böyle futbolcular ve teknik heyet bu binada kalacak. Burası yatakhanesi, yemekhanesi, toplantı salonu ile dört dörtlük bir tesis oldu. Ben buna inanıyorum.
Kısmet olursa bugün açılışı yapılacak. Göreve geldiği günden beri ŞAHİN KIRBIYIK ne söz verdiyse hepsini birer birer hayata geçiriyor. Ben de Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı ŞAHİN KIRBIYIK’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Yapılan transferler hayırlı olsun derken bugün yenilenen tesisinde açılışla  görücüye çıkmasından mutluluk duyuyorum.

Burası adeta 5 yıldızlı bir otel gibi oldu.

Ben  Başkan ŞAHİN KIRBIYIK  ve ekibini kutluyorum.

Kırbıyık “Kim ne derse desin biz yolumuza devam edeceğiz” diyor. Tarsus ve Tarsus idmanyurdu için çalışıyor..

Yapılan bu güzel eserler unutulmaz.

Ne mutlu  Tarsus İdmanyurduna..
Ne mutlu Şahin Kırbıyık’a..

Tarsus’a ve Tarsus İdmanyurdu’na yakıştı doğrusu..

xx

TÜED KONGRESİ

Yarın 26 Haziran 2021 cumartesi..
Yani emekliler için önemli bir gün.

Yıllardır TÜED’de (Türkiye Emekliler Derneğinde) başkanlık yapan ÖMER KURNAZ, aynı zamanda TÜED Genel Merkez Mali sekreteri olarak görev yapmakta. Tarsus ile Ankara arasında köprü vazifesi gören ÖMER KURNAZ, yıllardır Tarsus’ta Emeklinin sesi oluyor, başkanlık yapıyor. Bizim de, tüm Emeklilerinde Ankara’da dost kapısı oldu.

ÖMER KURNAZ  başkan elinden geldiğince hem Tarsus’ta hem Ankara’da emekliye yardımcı oluyor. Tarsus’ta kendisi olmadığı zamanlarda da Tarsus şube yöneticileri ÖMER KURNAZ başkanı mahçup etmeden hizmet sunuyorlar.
Ben yarın  saat 10.00’da başlayacak  olan TÜED kongresinin şimdiden  halkımıza ve emeklilere  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Unutulmasın ki…

 Emeklilerimiz hizmetlerin en güzeline layıktır. Bundan sonrada hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum.

Ben kongrede başta ÖMER KURNAZ başta olmak üzere  seçilecek yeni yönetime hayırlı olsun diyorum.

Kongrenin başarılı geçmesini canı gönülden diliyorum.

xx

KEYF-İ BAHÇE

Tarsus’ta eski adı TİLKİ DURAĞI olan, yeni  ismi KEYF-İ BAHÇE diye güzel bir tesis var.

Burasının yeni sahibi tanınmış başarılı işadamlarından  SEDAT ÖZSU’nun oğlu NEVZAT ÖZSU ..

Yeni işletmecileri ile bu bölgede yeniden hareketlilik olacak. Burayı adı gibi, KEYF-İ BAHÇE yaptılar. Burada leziz yemekleri, ızgara çeşitleri ile o boğaza o mevkiye bir güzellik getirdiler. Özel temizlik ve ışıklandırma ile her taraf pırıl pırıl oldu.

Birde   İstanbul’dan çeşitli sanatçılar getirilerek halkımızın hizmetine girecek olan KEYF-İ BAHÇE  çok güzel oldu.  Pandemiden dolayı 2 yıla yakındır  müziğe susayan hemşehrilerimiz burada müzik eşliğinde leziz yemeklerini yiyebilecekler. Gidip görün.

Burada  temizlik, hijyen ve  kaliteli servisi ile kaliteli yemekleri ile hizmete girecek olan Keyf-i Bahçeye hayırlı olsun diyorum.
Başta değerli dostum baba SEDAT ÖZSU kardeşimi kutlarken, işletmeci olan oğlu NEVZAT ÖZSU da burada güzel bir işletmecilik yapacaktır.

Başta bir büyük ve işinin ehli  olarak yer alan Sedat Özsu bulunurken  oğlu genç işletmeci Nevzat Özsu halkımıza güzel bir mekan kazandırmanın   heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

Allah’ım mahçup etmesin, hayırlı ve bol kazançlar  versin diyorum..

XX

CUMANIZIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM..

HERKESE  SAĞLIKLI GÜNLER TEMENNİ EDİYORUM.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI