::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

DEVLETİMİZ BÜYÜK

14 Ocak 2020 Salı 09:42

Her konuda olduğu gibi sorunları çözen,   yaralara parmak basan devletimiz  önceki gün Kulak mevkiinde kaybolan iki emniyet bekçisinin bulunması için tüm  imkanlarını seferber etti.

Denizde kaybolan iki bekçinin bulunması için  arama tarama ve kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Bu olayda,   BOTLAR, DRONLAR, insansız hava araçları, helikopterler, Sahil Güvenlik kuvvetleri ve AFAD ekipleri ile dalgıçlar,  yer altı ve yer üstü çalışmaları  ile kaybolan iki bekçimizi arama çalışmalarından nişallah olumlu sonuç alacağız.

Devletin tüm imkanları ile bu iki görevli bulunmaya çalışılıyor.

DEVLETİMİZ ÇOK BÜYÜK VE TÜM İMKANLARA SAHİP..

Emir komuta zincirimiz kaymakam KADİR SERTEL OTCU, Emniyet müdürü ERCAN ELBİR, müdür yardımcısı ADNAN ÜNSAL ve ekibi ile olay yerinde..

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve tüm ekibi orada.

 Adeta içtima olmuşlar..

Oraya Tarsus Belediye Başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN, kamyonlarla çuval dolusu odunlar yığmış.

 Orada ayrıca ekmekleri ve sularını tedarik etmiş, arama ekibine destek vermiş.

 DR. HALUK BOZDOĞAN  bizatihi işin başında, adeta orada çadır kurmuş işi takip ediyor.

Yine Emniyet müdürü ile yardımcısının da hakkı ödeşilemez.

Tarsus Belediye Başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN  gibi Temizlik işleri müdürü Seyhan Bayır  bizatihi bu işle ilgileniyor. Sahilde ateşler yanıyor, çorbalar pişiyor, çaylar pişiyor ve arama taramaya katılanlara, kaybolan bekçilerin ailesine dağıtılıyor.

Mersin Büyükşehir  Belediye Başkanı VAHAP SEÇER adına Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon temsilcisi ALİ BOLTAÇ orada, onlarda çay, çorba ve su desteği veriyor. Gerekli hizmetleri veriyorlar. Büyükşehir  Belediye Başkanı Vahap Seçer adına Ali Boltaç ve ekibi tüm imkanları seferber etmişler. Seçer ve ekibine, Ali Boltaç'a da teşekkürler. Bunları sadece ben değil, oradaki herkes söylüyor.

Devletin tüm imkanları ile arama devam ederken  ben aramada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Olay mahalline bende gidip gördüm. Ana yüreği, baba yüreği orada evlatları için çarpıyor. Gidin orada dayanışmayı, birlik ve beraberliği görün.

EMNİYET MÜDÜRÜ

Yine Emniyet Müdürü ERCAN ELBİR, tüm Çevik kuvvet ekibini olay mahalline yığdı. Bir ucu Mersin'e kadar arama yaptırdı. Gece gündüz demeden aramalar sürüyor.

Jandarma Komutanımız Yüzbaşı AHMET BOYACIOĞLU ile ekibi orada. Tüm askerlerimiz sahil boyunca nöbet tutup aramalara destek veriyor. Köylüler orada, vatandaş orada. Herkes iki bekçinin bulunması için seferber olmuş.

O sahil, kış olması nedeniyle adeta buz gibi esiyor. Orada bir saat durmak imkansız.

Ama herkes iki bekçimiz için seferber olmuş.

Böyle bir günde birlik ve beraberlik içinde olmamız anlamlı. Devletimiz de tüm imkanlarını seferber etmiş.

Ben tekrar devletimizin temsilcileri, kaymakam, Emniyet Müdürü ve yardımcısına, Jandarma komutanına, Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'a, Büyükşehir  Belediye Başkanı VAHAP SEÇER'e, koordinasyon başkanı ALİ BOLTAÇ'a çok teşekkür ediyorum.  BOZDOĞAN ,  daha dün denecek tarihte  kalp krizi geçirmesine rağmen sağlığını hiçe sayıp oraya koştu. Yüreği yufka ve insan sevgisiyle dolu Bozdoğan'a da teşekkür ediyorum.

BABACAN MÜDÜR

Orada bir babacan var ki gidin orada görün.

Gördükten sonra bize hak vereceksiniz.

Allah devlete, millete, Emniyet güçlerimize güç kuvvet versin.  Sahile odun yığıp yakılarak insanların ısınmasını sağlayan başkan DR. HALUK BOZDOĞAN  ve Temizlik işleri müdürü SEYHAN BAYIR'a da çok teşekkür ediyorum.

Sizlere ve bizlere gelince..

Hepimiz  iki bekçimizin bulunması için dualarımızı eksik etmeyelim.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI