::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

DOSTÇA

10 Temmuz 2017 Pazartesi 12:17

Ak Parti Mersin milletvekili Ali Cumhur Taşkın'a Çamlıyayla'dan dostça bir selam geldi.

Bu selam kendi partililerinden ve Çamlıyayla'nın çiçeği burnunda Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Özdemir'den..

Sayın Taşkın, Mehmet Ali Özdemir diyor ki..

“Referandumda gece gündüz çalıştık. Mersin bölgesinde evet birinci çıktığı iki ilçeden biri biziz. Bir Erdemli'den bir de Çamylıyayla'dan “EVET” çıktı. Ama bizim bu çalışmamız esnasında vatandaşlarımıza verdiğimiz bazı sözler oldu. Bu sözler şahıslardan çok kamuoyuyla ilgiliydi. Bunu milletvekili Ali Cumhur beye söyledik. Konudan kendisinin haberi var. Ama referandumdan sonra kaç kez kendisini aradık. Bazen ulaştık, bazen ulaşamadık. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini istedik. Ama maalesef şu ana kadar verilen sözlerin hiçbirini sayın vekilimiz yerine getirmedi. Burada İnek besleyen bir grup var. Bunların bir sorunu vardı. Söz verdi ama bu sorunu bile çözemedi. Biz teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalıştık. Sayın  Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızla başbakanımızın  emirleri doğultusunda çalıştık. Bölgede Erdemli ile birlikte Çamlıyayla ilçemizde EVET oylarını önde çıkarttık. Ama Cumhur bey bizlere gerekli ilgi ve alakayı göstermedi.”

ŞÖYLE BİR DİNLEDİM.

Vatandaşlardan ve partililerden Ali Cumhur Taşkın'a sitem çok.  Ben dostça bu sitemlerin tamamını yazmıyorum.

Ama, Gençlik Kolları başkanının söylediklerine kısmen de olsa yer verdim. Orada verilen sözlerin uygulanmasını istiyorlar. Çünkü burası dar bölgedir. Dar bölgede verilen sözler yerine getirilmezse, bir dahaki seçimde halktan oy isteyemezsiniz.

xXx

Gençlik Kolları başkanı bana diyor ki.

“Mustafa bey. Önümüzde yeni bir seçim takvimi var. 2019 seçimlerini nasıl kazanacağız. Verdiğimiz sözler yerine getirilmezse,  seçmenin yanına nasıl gideriz. Bizim bütün gayemiz  2019 seçimlerinde başarılı olmaktır. Çamlıyayla'da nasıl EVET çıkardıysak, başarıların devamı için halka verilen sözlerin yerine getirilmesi lazım.”

Gençlik kolları başkanı Özdemir hayli hareketli ve haklı bir genç. Cumhur beyden verdiği sözleri yerine getirmesini istiyor.

Şu ana kadar verilen sözler yerine getirilmemiş.

Tabi bunlar Cumhur beyin kendi bileceği iş.

Cumhur bey, geçen hafta Şehit cenazesinden sonra Çamlıyayla merkezde Tava yemiş. MHP'li vekil   Baki Şimşek'in evinde, Ak Partili milletvekili Yılmaz Tezcan ile birlikte kahve içip gitmiş.

Özdemir “Cumhur bey bu gelişinde bizi ne aradı, nede sordu,  şehit cenazesine katıldıktan sonra   tava yeyip MHP'li vekille kahve içip  çekip gittiler” diyor.

Bu konu tamamen Ak Parti Çamlıyayla  Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve ekibinin görüşleridir.

Gençlik Kolları başkanı Mehmet Ali Özdemir ve arkadaşları haksız da değil.

Sayın  Taşkın!..

Siz seçildiğiniz günden beri halkın içinde dolaşmıyorsunuz. Bunu sadece Gençlik Kolları değil, herkes söylüyor.

Haksız da değiller hani!..

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI