::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

GÜVEN

07 Ağustos 2020 Cuma 11:12

Bu dünyada  İnsanlara güven kalmamış..

Hatta ne  gerçek dost kalmış, ne gerçek arkadaş.

Bunları her zaman yazar söylerim. Ama son günlerde bazı komplolar açıkça ortaya çıkıyor.

Bazı düzenleri ve komploları anlamak zor. Gün gelecek bunları hem buradan yazacağız, gün gelir her şey yayınlanacak.

Onun için diyorum ya?

Bu dünyada ne dost ve arkadaş kalmış..

Bu konuda elimde çok bilgi var.

Her taraftan ihbar yağıyor. Dertlinin söylediğini deli söylemezmiş ya? Bu dünyada çok dertli insan varmış.

Hayırlısı bakalım. Allah büyük.

Bir bayramı geride bıraktık. Biz önümüze bakalım.

Geçtiğimiz gün yazdıklarım vardı.

 

 

KAN DEĞİŞİKLİĞİ

Tarsus MHP'de kan değişikliği olduğunu yazmıştım.

Yeni yönetimin gelmesinde milletvekili    BAKİ ŞİMŞEK'in de imzası vardır sanırım.

Yeni yönetim dün  yapılan toplantıda belli oldu. Bugün partililere ve basına açıklanacak. Yeni yönetim bir delege seçimi yapacak ve  ondan sonra da kongreye gidecekler.

Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, eski Sebil belediye başkanı MEHMET ÇELİK, MHP'nin Tarsus yeni  ilçe başkanı olarak partiyi kongreye hazırlayacak.          

 

Bu konuda fazla bir şey demeden nokta koyuyorum.

Yeni yönetimin çalışmasını ve neler yapacağını zamanla göreceğiz.

 

OCAK BAŞKANI

Tarsus'ta çok cana yakın bir  Ülkü Ocakları başkanı var. Ocak başkanı Ziya Körüklü cana yakın ve sevilen biri. Gençlerin ağabeyi konumunda. Sabah  Ülkü Ocaklarına geliyor, gece geç saatlere kadar gençlerle görüşüp öğütler veren Ülkü Ocakları başkanı Ziya Körüklü, aktif ve başarılı bir başkan. Kendisi Ocaktaki  gençler arasında olsun, dışarıdaki gençler arasında olsun takdir topluyor.

Ziya Körüklü hem başarılı bir işadamıdır hem de  gençleri toparlıyor. Gençlere aydınlatıcı bilgiler veriyor. Yönetimi ile birlikte uyum içinde çalışan Ziya Körüklü kardeşimizi de kutluyorum. Kendisini iyi tanırım, geçen hafta birde ziyaretimize geldi sohbet etti. Büyüklerini dinleyen küçüklerini sayan bir siyasetçidir.. Parti disiplinine  saygılı olan Ülkü Ocakları başkanı Ziya Körüklü'ye görevinde başarılar diliyorum.

 

ÇAMLIYAYLA MHP

Konu MHP'den açıldı.. Devam edelim. Geçtiğimiz gün Çamlıyayla'da Ergene'de MHP'nin ilçe başkanı Ali Rıza Genç ile bir sohbet etme imkanı buldum. Çamlıyayla'da uzun süre sonra Ali Rıza başkanla güzel bir sohbet ortamı oldu. Sohbetimizde  bazı arkadaşlarda dostlarda vardı. Ali rıza başkan bugüne kadarki yaptıklarını, seçim sürecini, yerel seçimleri anlattı.

Mustafa Bobuş  ve Mahmut şahin de oradaydı. Ayrıca Enver kaya da oradaydı. siyasetçiyle ne konuşulur. Elbette siyaset. Bizde Çamlıyayla'yı ve belediyeyi konuştuk. Ali Rıza başkan kendisini politikada iyi yetiştirmiş. Yaşı genç ama bilgili.

Allah gönüllerine göre versin diyorum.

 

YAYLADA SU

Çamlıyayla'da nüfus yaz aylarınad çok artar. Birde bu sıralar hem bayram hem de evinin önündeki bahçeyi sulaması ile su sıkıntısı oldu, biraz kısıtlama oldu. Ama yaylada en az 300 bin nüfus bir araya geldi. birde bazı kişiler bahçesini sulayınca sular zaman zaman kesildi.

Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer ve ekibi Çamlıyayla'ya geldiğinde halk sıkıntısını anlattı. Seçer de konuyu izah etti.

Seçer gerekli yerlere talimatını verdi. Vatandaşın başkan Seçer'den mahalle aralarında yolların bozuk olanlarının yapılmasını istediler. Seçer de bu istekleriniz en kısa sürede yerine getiriylecektir” dedi.

Sonra  Çamlıyayla belediyesini ve partisinin ilçe yönetimini ziyaret etti. Birkaç kahvehanede halkın sorunlarını dinledi. Bunlar yerinde ve olması gekreken şeyler,. Başkanın halkın içinde olması da güzel.

 

BİR ANEKDOT:

Çamlıyayla-Tarsus yolunu yapan  bir müteahhit var. 150-200 metre aralıklarla olan yerlerde toz duman var. Canları istediğinde suluyorlar, canları istemezse sulamazlar. Sarıkavak bölgesinde çalışmalar sürüyor. Beni bu konuda arayan çok sayıda vatandaş sıkıntısını ve toz dumanı anlatıyor. Araçlar geçince ortalık tozduman oluyor ve araçların kaza yapma riski taşıdığı belirtiliyor.

Bende buradan Çamlıyayla kaymakamına ve ilgili müteahhide konuyu duyurma gereği duydum. Güzergahlarda bazen 100, bazen 150, bazen 200 metre  aralıklarla  tozlu yollar var. Bunlar sık sık sulanmalı.

Bugün Cuma ..

Herkesin Cumasını kutluyorum.

Allah hepimizi pis nefeslerden kem gözlerden ve iftiracılardan korusun. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI