::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

HOŞGELDİNİZ

08 Haziran 2018 Cuma 10:44

Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN dün Tarsus'a geldi.

Çok sıcak bir havaya rağmen Cumhurbaşkanını Tarsuslular bağrına bastı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sanırım bu gelişlerinde beklediğinden daha fazla bir kalabalık toplanmıştır. Havanın çok sıcak olmasına ve verilen saatten bir saat geç gelmesine rağmen muhteşem bir  kalabalık karşıladı kendisini. O kalabalığı tarif edemem.

Cumhurbaşkanımız konuşurken memnundu.

“Tarsus bizi bağrına bastı. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Bir alkış koptu.

Tarsus böyle bir yer işte.

Tarsus kendisine hizmet yapanı sever, takdir eder ve bağrına da basar.

Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN  şehrimizde  bugüne kadar yapılan trilyonluk tesisleri ve hizmetleri anlattı.

Bunların hepsi size helal olsun  dedi.

Devlet hastanesi temelini atıyoruz, sahil bandının temelini atıyoruz dedi, bu işlerin müteahhitlerini kürsüye çağırdı. Üçer yılda bitecek bu dev eserlerin en az 6 ay erken bitmesi sözünü aldı.

YANİ BU TESİSLER 2.5 YILDA BİTECEK DEDİ.

Tarsus her şeyi hak ediyor. Bakın bizler Tarsus'a trilyonluk yatırımlar yaptık. Tarsus Evliyalar enbiyalar kenti.

Buradaki mevcut Organize sanayi bölgesini genişlettik. Yeni yapılacakların acele kamulaştırmalarını yaptırdık. Organize Tarım bölgesinin en kısa zamanda yapılması için tahsisler yaptık” dedi.

O sıcakta muhteşem bir kalabalık vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 27 Aralık stadına helikopterle geldi.  Otobüsle miting alanına gelirken yolda kendisini selamlayanlara hediyeler verdi. El salladı.

Bence Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'ta beklenenden fazla ilgi ve alaka gösterildi.

Teşkilatlar ayaktaydı. Milletvekilleri, bölge milletvekilleri, Valimiz, Kaymakamımız, Emniyetimizin hepsi ayaktaydı.

Tarsus, dün tarihi günlerden bir gün yaşadı. Bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatandaş biraz yoruldu ama, yapılan yatırımlara değdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmeden önce kendisini  Develiler Pastanesinde beklerken yanımıza çok sayıda vatandaş geldi. Orada müteahhit Sıtkı Toprak, Develilerin sahibi  Bilal  Topçu ,  Alevi Kültür Derneği başkanı Erdal Turgut , Milletvekili  Ali Cumhur Taşkın'ın babası Hasan Basri Taşkın, Cumali Özçelik ve birçok dostumuz orada idi. Sonra miting alanına geçtik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'ta birçok müjdeler verdi. O müjdeleri, yapılanları, yapılacak işleri dinledik.

Bu miting sonrasında bizde  Esnaf Kefalet kooperatifi  başkanı  Mahmut Şahin, Madeni sanatkarlar odası başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar odası başkanı Cumali Taş ile mitingin kritiğini yaptık.

Hepside “Bu güzel bir miting oldu. Her şey muhteşemdi.  Kalabalık insan topluluğu beklenenlerin çok çok üzerindeydi. Tarsus Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastı” dediler.

Miting sonunda Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Gül,  Erdoğan'a  “Allah'a hamdolsun yazılı ahşap oyma tablo hediye etti. Belediye Başkanı Şevket Can ise Nusret Mayın gemisinin maketini  Erdoğan'a hediye etti.

İnşallah bir dahaki gelişinde bu yapımı başlatılan tesislerin açılışı yapılır.

TARSUS DÜN TARİHİ BİRGÜN YAŞADI.

Devletin başkanı ve Ak Parti genel başkanı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Tarsus'tan çok güzel ve mutlu ayrıldı. Tarsuslularda kendisine hediyeler vererek uğurladılar.

İnanıyorum ki sayın Erdoğan, buradan iyi ve güzel intibalarla ayrılmıştır. Yaptığı hizmetlerinde karşılığının olduğunu görmüştür.

Sayın Cumhurbaşkanımıza kentimize tekrar hoşgeldiniz derken yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar içinde kendisine  ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI