::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erhan YILDIRIM Erhan YILDIRIM

İYİ Kİ VARSIN

22 Eylül 2014 Pazartesi 09:47

35.yılın kutlu olsun. Tarsus’un gururu, basındaki en büyük öncüsü Tarsus Ekspres, iyi ki doğdun, iyi ki varsın. Nice nice  senelere.

Böyle müstesna  bir ailenin bireyi olmaktan dolayı çok mutluyum, çok gururluyum.

Sabah güne başlamadan önce yaptığım ilk iş Tarsus Ekspresi alıp tüm detaylarına kadar okumak. Benim için adeta bağımlılık derecesinde bir alışkanlık.

Kısıtlı imkanlara ve bütün zorluklara rağmen ayakta durabilmesi, gündemi belirlemesi Tarsus için çok büyük bir şans.

Gazeteciliği bilenler bilir. Gerçekten zor zanaat. Gerçekleri yazdığınız anda, bir haklılığı ifade ettiğiniz anda  diğer tarafın karşısında yer alıyorsunuz.

Doğruluktan şaşmayarak insanların hepsini aynı anda mutlu edemiyorsunuz. Hele de Tarsus gibi herkesin birbirini tanıdığı bir yerde bu işi başarabilmek gerçekten çok ama çok zor. Ancak herşeyden önemlisi Ekspresin yaptığı gibi Tarsus’un gerçeklerini bütün doğrularıyla ortaya koymak.

Yazdığım her köşe yazısını her seferinde artan bir heyecanla ve güvenle yazıyorum. Dönem dönem mecburen ara vermek zorunda kaldığımda okuyucuların neden yazı yazmadığımla ilgili tepkileri Ekspresin nasıl bir ilgiyle takip edildiğinin en büyük göstergesi. Tarsus Ekspres gazetesi gücüyle, vizyonuyla, farklılığıyla Tarsus’un ve bölgenin en özel gazeteciliğini başarıyor.

Ekspresin Tarsus halkında yarattığı alışkanlık yadsınamaz düzeydedir. En üst kademesinden en alt kademesindeki yöneticiye, en küçük iş yapan esnafından büyük ticaretle uğraşan işadamlarına kadar gördüğü ilgi bir çok ulusal gazetenin yarattığı ilgiden çok daha fazladır. Okurların büyük bir çoğunluğunun ekspresi okumadan  güne başlamadığından eminim.

Tarsus Ekspres gibi bir değeri kurma başarısını göstererek bugüne kadar gelmesinde en büyük pay sahibi olan değerli ağabeyim Mustafa ERDOĞAN’a çok teşekkürler. Onun nezdinde destek veren herkese, değerli okuyuculara, her biri birbirinden değerli yazarlara, gazetenin emekçilerine kısacası tüm Tarsus Ekspres ailesine kendimde dahil olmak üzere nice mutlu  seneler diliyorum. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI