::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

İYİ PARTİ

30 Temmuz 2019 Salı 13:30

Bölgemizde İyi Parti'de son  olayların iç yüzü gün yüzüne çıkmaya başladı.

Eski belediye başkanlarından BURHANETTİN KOCAMAZ'a  yapıldığı iddia edilen kumpas olaylarına ise eski il başkanı açıklama yaptı.

Servet Koca “Ben kimseye kumpas kurmadım, kurmam da” dedi ve mahkemeden bu konuda takipsizlik kararı olduğunu söyledi.

“Kumpası yapan ben değilim. Benim o olaylarla ilgim yok.

 Ben zaten BURHANETTİN KOCAMAZ ve   bana iftira atanları mahkemeye verdim” dedi.

Geçen cumartesi günü geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyen eski il başkanı SERVET KOCA ver yansın etti.

Ama biz onların bu iç çekişmesidir diyoruz ve sadece olayın kumpas olmadığını belirtiyoruz.

Ne diyeyim.

SERVET KOCA açıklamalarını gönderdi, biz de bunlardan önemli noktalarını aldık ve sizlere duyurduk.

Yoksa o tartışmaların hepsini yazsak gazetemiz dolar.

TEKİN ÇELİK

İyi Partide  Tarsus kurucu ilçe başkanı olarak görev yapan ve çok iddialı olan TEKİN ÇELİK, yeni partisinde yaşanan  bu kadar olaylardan sonra o kadar sessiz kaldı ki..

Çelik'in durumunu da vatandaşlar bana soruyor.                      

Vatandaşlar “Ne seçimden evvel ne seçimden sonra TEKİN ÇELİK'den  bu konularla ilgili bir ses seda yok, neden acaba. Burhanettin Kocamaz ile arası iyi değilken, şimdi aynı partideler,  şimdi ne oldu” diyorlar.

Geçen Pazar günü de İyi Parti'nin Karboğazı'ndaki yönetim toplantısına TEKİN ÇELİK  ve KERİM TUFAN da katıldılar. Her ne kadar da olsa Tekin Çelik'in Karboğazı kendi bölgesi. Burada emeği çok. Belkide onun için bu toplantıya katılmıştır diyorum.

 

AFYER YILMAZ

Eski bakanlardan ve milletvekillerinden AYFER YILMAZ  hanıma hayret ediyorum.

Kendisi bakanlık yapmış, milletvekilliği yapmış politikayı çok iyi bilen bir hanımefendi. Üstelik ekonomiyi de çok iyi bilen biri.

Ama nasıl olduysa İyi Partinin adayları seçime katılma hakkı olmayınca  AYFER YILMAZ 'ı Burhanettin Kocamaz nasıl buldu ve ikna etti. Bu konuda hala soru işaretleri  var.

Millet “Ayfer hanım nasıl oldu da DP'den adaylığı kabul etti?” diye soruyorlar.

Bunu ben bilmem. Vatandaş bana bu konuyu soruyor.Ayfer Yılmaz'ı belediye başkan adayı olarak kim ikna etti diye soruyor ve yazmamızı istiyor.Bunu ben bilemem. AYFER YILMAZ   seçim öncesi DP adaylığını kabul etti ve geldi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Aday olarak bir ay bölgede gezdi ve gitti.

Bunlar ileride Ayfer hanımın karşısına dağ gibi çıkar. Ne diyeyim, gelen geldi, giden gitti.

Bir ayda bir aday gelip bölgeyi gezmeyle seçimi kazanabilir mi?

Öyle olsa herkes aynı şekilde yapar.

Bakın VAHAP  bey bile 5 yıl kapı kapı gezdi ve çok çalışarak aday oldu, seçimi kazandı.

Yani çok çalışıp kazandı.

Ayfer hanım ise bir ayda seçimi kazanabileceğine inanıyor muydu da geldi.

Bu konuda diyeceklerim bu kadar.

Sanırım okuyucularım sorularının cevabını almıştır.

ÇAMLIYAYLA- SEBİL'DE

 CEP TELEFONLARI ÇEKMİYOR

Çamlıyayla'ya sık sık  giderim. Bu gidişimde Sebil'e de geçtim. Sebil'in sanayi  sitesi bölgesinde cep telefonları çekmiyor.

“Mustafa bey, bizim cep telefonları Sebil de çekmiyor, bunu mutlaka bir dile getirin dediler.

Bende GSM operatörleri yetkililerine bunu hatırlatıyorum. Sebil'de belirli bölgelerde özellikle sanayi kesiminde telefonlar çekmiyor. Yine bazı belirli bölgelerde sinyal gelmiyor. Sebil'in her yeri değil ama çok yeri böyle.

İnşallah telefon şirketlerinin yetkilileri bu sıkıntıyı çözer.

Bizden hatırlatması.     

XXX

 

ÇAMLIYAYLA ERGENE

Çamlıyayla Ergene’de de sorun var. Çamlıyayla'ya gidip  de Ergene'ye gitmeyen yok.. Orada geçen yağışlarda yollar kaymış.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri gelmişler, etüdünü yapmışlar, ama bir hareketlilik yok. Sanırım sezon sonunu bekliyorlar. Bana göre o yol bir an evvel yapılmalı. Çünkü o yol yağışlarda çok kötü olmuş.

Oradan indik suyun başına. Oradaki su çok güzel. Tüm bölge insanı bu suyu beğenerek içiyor. Hatta bazı kişiler ellerinde  bidonlarla geliyor.

Bu çeşmeden su doldurup götürüyorlar. Orası bilhassa cumartesi ve Pazar günler ana baba günü oluyor. Orada araç park etmekte mümkün değil. Çok sıkışma oluyor.

Orada bana birçok kişi sıkıntısını anlattı..

Orada bazı yerlere hatta çeşmenin dibine tatlıcılar tezgah ve masa koymuşlar. Vatandaşlar ya su içecek, ya da tatlı yiyecek duruma getirilmiş.

Onları görünce “bu kadarda olmaz” dedim.

Değerli Çamlıyayla belediye başkanı İSMAİL TEPEBAĞLI'dan  ilgi bekliyor. O çeşmenin yanına hatta dibine kadar gelen masaları biraz uzaklaştırmak gerek . Orada bazı tatlıcılar 50-60 m2 alan zaptetmiş. Vatandaşın kovasını koyacak yer yok. Her şeye duyarlı olan  Çamlıyayla belediye başkanı İSMAİL TEPEBAĞLI, ilçenin hudutları dahilindeki bu keşmekeşliğe bir düzen getirecektir.

Oraya giden binlerce insanı memnun edecektir. Başkanın kendiside zaman zaman oraya gidiyor, oradaki kalabalığı görüyordur.

Bu tatlıcılar sanırım burayı yeni  işgal etti. Biz onların ekmeğini engelleme peşinde değiliz. Sadece o tatlıcılar tezgahlarını biraz geriye çekseler yeter.

Buraya çoktandır gitmiyordum. Bu gidişimde vatandaşlar koluma girip bu durumu bana gösterdiler.

Başkandan buraya ilgi bekliyoruz.

 

VEFATLAR

Geçen hafta  halam SIDIKA ŞİMŞEK'İ kaybettik. Allah rahmet eylesin.

Bizi arayan ve taziyede bulunanlardan Allah  razı olsun. Yine çok değerli dayım merhum CAFER TAYYAR IŞIN'ın  değerli eşi ZEYNEP IŞIN'ı  kaybettik. Cenazesini dün Yunusoğlu köyünde dualarla toprağa verdik. Aynı zamanda gazetemizin emektarlarından HAZIM IŞIN'ın  da annesi olan yengem Zeynep hanımı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.

Bu vefat haberini duyanlarda beni aradı ve taziyede bulundu.

 Bizi arayan tüm eş ve dostlardan Allah razı olsun,  merhume yengemize ALLAH rahmet eylesin derken geride kalanlara Allah uzun versin diyorum.

Bir haftada iki yakınımızı toprağa verirken büyük acılar yaşadık.

 Aramızdan ayrılan tüm eş dost ve yakınlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Böyle acı günlerde arayan dost ve arkadaşlarımızla, okuyucularımızın destekleri ile acımız biraz olsun hafifledi.Allah kimseye büyük  acılar yaşatmasın diyorum. HERKESE SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI