::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

KOCAMAZ TARSUS'TA

03 Nisan 2018 Salı 12:27

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın 20+4. Hizmet yılı sene-i devriyesini önce geçen Cuma günü Mersin'de yaptı.

Çok yoğun bir katılımla ve slayt eşliğinde gösterim yapıldı.

Başkan Burhanettin Kocamaz slaytlarla yaptığı anlatımda “Mersin'de 40 yılda yapılamayan hizmetleri 4 yılda yaptık” derken bu görüntüleri ile ispatladı.

CUMARTESİ

Geçen cumartesi Anamur ve Aydıncık ilçelerinde 20 + 4. Hizmet yılı sene-i devriye etkinlikleri anlatıldı.

Dün ise sabah saat 10.00'da Çamlıyayla'da, öğle saatlerinde Tarsus'a gelip yemek molasının ardından saat 13.00'de bu kez kentimizde 20+4.hizmet yılı anlatıldı. Yine slayt gösterisi ile oradaki katılımcılar hizmetleri gördü.

Başkan Kocamaz, Mersin'e yaptığı hizmetleri, bunun yanı sıra Tarsus ve diğer ilçelere yaptığı hizmetleri anlattı.

Bu  etkinlik sosyal medya hesaplarından ve Bölge  televizyonlarından canlı yayınlandı.

Başkan Şevket Can konuşmasında “ Sayın başkanımız Burhanettin Kocamaz bey 20 yıl Tarsus'ta Belediye başkanlığı yaptı. Şehrimizde nakış nakış işleyerek hizmetler yaptı. Başkan Kocamaz'ın yaptığı hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Başkanım şimdi de hizmetlerini Mersin genelinde sürdürüyor.

Tarsus'a verdiği hizmetler nedeniyle başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

BAKİ ŞİMŞEK'İN KONUŞMASI

Milletvekili Baki Şimşek de törende bir konuşma yaptı.

“4 Yıl önce Mersin Mezitli'de kanalizasyon yoktu.Sayın Burhanettin Kocamaz başkanım, tüm Mersin geneline kanalizasyonu, kardeşliği, beraberliği getirdi. Mersin terörle anılırken, bayraklarımız indirilirken, şu anda böyle bir görüntü yaşanmıyor. Artık herkes bayrağını alıp coşkuyla etkinliklere katılabiliyor. Ne kadar güzel bir şey. Bu kardeşlik ve dostluk demektir. Başkan Burhanettin Kocamaz Mersin'e birlik ve beraberliği getirdi. Bu nedenle kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Etkinlikte kürsüye sözün sahibi geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz

 “Biz bütün hizmetleri Mersin geneline ayrım yapmadan ve eşit olarak yayıyoruz. Mersin'imiz hizmetlere o kadar susamış ki. Biz her istenileni yapıyoruz. Baki beyin dediği gibi Mezitli'de bir kanalizasyon bile yoktu. Biz araç kadromuzu da genişlettik. En önemli konulardan yeni imar planını geçirdik.

Bundan 4 yıl evveli de Mersin Büyükşehirdi. O zaman 4 tane ilçesi merkeze bağlıydı. Şu anda 9 tane ilçe daha Büyükşehir'e eklenip 13 ilçeye de hizmet eder olduk. 500'ün üzerinde köyümüz var. Bunların hepsi yol, su ve diğer hizmetleri bekliyor. Biz göreve geldik geleli 5 bin kilometre yol yaptık. Asfalt döktük” dedi.

Daha sonra katılımcılara teşekkür eden Kocamaz, “Bizi izlemeye devam edin” diyor.

Bizde başkanı ve hizmetlerini izlemeye devam ediyoruz.

MUHTARLARIN AÇILIŞI

Dün Tarsus'ta Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneğinin açılışı vardı. Başkan Şevket Can muhtarlara çok güzel bir lokal verdi.

Muhtarlar parti amblemi olmaksızın seçilen kişilerdir. Yani muhtarlık  tarafsızdır ve parti amblemleri yoktur.

Dün muhtarlar, yardımlarından dolayı Burhanettin Kocamaza ve Şevket Can'a teşekkür etti. Burada Ak Parti, MHP , İYİ Parti ilçe başkanları, CHP yöneticileri oradaydı.

Öyle ki, 5 tane milletvekili bile bu toplantı ve açılışa katıldı. Sanırım Tarsus'lu Ak Partili Cumhur Ali Taşkın, işlerinin çokluğundan bu açılışa katılamadı. Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü burada çok güzel bir konuşma yaptı ve alkışlandı. Muhtarlar burada herkese eşit davranarak herkesimden takdir topladılar. Muhtarlarda particilik olmadığından tüm siyasi partilerden destek gördüler.

Muhtarlarımızın maaşları, emekli olmayanların Sosyal güvenlik primleri de artık devlet tarafından ödeniyor.

Yüzük kaşı gibi değerli ve  güzel bir yeri de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, verdi.

Ne kadar güzel değil mi?

İşte muhtarlık böylesine güzel ve kutsal bir görevdir.

Bence Muhtarlar her şeyin en güzeline layıktır.

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ile yönetici arkadaşlarını böyle güzel bir mekanı Belediyeden alıp düzenledikleri ve muhtarlarımıza kazandırdıkları için kutluyorum. Buraya  üye olan tüm muhtarlara bu binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bende dünkü bu önemli açılışa katıldım. Ortam kalabalık olduğundan yer ve konum itibariyle biraz geriden izledim açılışı. Sonra Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ile yöneticileri gider bir daha ziyaret eder hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI