::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

KORONAVİRÜS

26 Haziran 2020 Cuma 14:35

Koronavirüs  salgını aylardır dünyayı sallıyor.

Bizim Tarsus'ta da  çok sayıda insanda koronavirüsün pozitif çıktığı söyleniyor.

Teşhis ve tedavileri sürüyor.

Tıp doktoru olmasına ve kendisini sürekli korumasına rağmen  Tarsus Belediye başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN'a da Kovit 19  teşhisi kondu. Kendisi Belediye Misafirhanesinde istirahat ediyor. Doktorların her ne kadar “Hastaneye  götürelim” demesine rağmen kendisi misafirhanede kalıyor. Belediyenin rutin işlerini sanıyorum belediyeden telefonla idare ediyor.

Maalesef ki, bu koronavirüs salgını ne doktor, ne zengin, ne fakir kimseyi dinlemiyor.

İşte dünyanın hayli böyle. Belediye başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN'ın da  koronavirüs  hastalığına yakalanması üzüntü yarattı. Biz de kendisine geçmiş olsun derken bir an evvel iyileşip görevinin başına dönmesini istiyor ve bekliyoruz. Cenab-ı Allah'tan Belediye başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN'a ve tüm bu hastalığa yakalananlara acil şifalar diliyoruz.

KURALLARA UYALIM!

Konu Koronavirüs'ten açılmışken aynı konuda devam edelim.

Şu sıralar NORMALLEŞME  Sürecinde  kurallara kimse riayet etmiyor.Çoğu kişi maske bile  takmıyor.

Oysa herkesin kendi sağlığını kendisinin koruması lazım. Temizlik, hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmesi lazım.

Maalesef ki, herşeyi olduğu gibi bu salgını da önemsemeyenler var.

Sanki her taraf düğün bayram.

NE DİYELİM, ÜLKEDE DEMOKRASİ VAR, KİMSEYE BİR ŞEY DİYEMİYORUZ.

Ama bakın çevreye.. Ne berberde, ne kuaförde, ne de başka kapalı alanlarda bile sosyal mesafeye uyulmuyor. Kurala tek uyulan yer bankalar.

Elbette herkesin sağlığını koruyacak halimiz ve imkanımız yok. Biz yinede uyarı görevimizi yerine getiriyoruz. Kurallara lütfen uyalım diyoruz.

 

xx

 

AK PARTİ’DE YENİ BAŞKAN

Önceki gün Ak Parti Tarsus ilçe başkanlığına yeni başkan atandı.

3 ay önce  başkan NEVZAT ÇETİN'in istifasıyla başkanlık görevi boştu.  3 ay görevi  önceki  yönetimden Cemal Karagözlü idare etti. O dönemde BÜLENT GÖÇMEN'e görev verildi. Göçmen “Ak parti ilçe başkanıyım” diyerek protokolü gezdi, maçlara geldi, birçok yere gitti, kendisinin ilçe başkanlığını deklare etti. Ama onunda yönetim listesi onaylanmadı ve “Benden bu kadar” diyerek görevi almadı.

Ne diyelim. Demokrasilerde çare tükenmez, koltuklar boş kalmaz.

3 aylık aradan sonra geçtiğimiz gün partide daha evvel ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış bir isim atandı.

HASAN PODAK YENİ İLÇE BAŞKANI OLDU.

Kendisi daha önce de ilçe başkanlığı yaptı. Partinin her kademesini biliyor, yabancı değil. Ak Partide büyük emeği var. Sanırım bu nedenle HASAN PODAK yeniden ilçe başkanlığına getirildi. Hasan bey yakında bir yeni yönetim kurulu listesi yapacak. Bu liste önce ilde değerlendirilecek, sonra genel merkez onaylayacak.

İktidar partisinde ilçe başkanlığı yapmak hem kolay hem zor. Hasan Podak tüm sıkıntıları aşacak güçtedir.

BEN DERİM Kİ..

“Hasan kardeş  sen işini biliyorsun, dedikodulara kulak asma. Bizlerde sana yardımcı olacağız. Herkesi dinle, son kararı kendin ver. Bu Tarsus'ta dedikodu çok. Dedikoduculara aldırma..

Türkülerdeki gibi..

“Aldırma gönül aldırma” dedikleri gibi, sende dedikoduculara aldırma Hasan bey.

HASAN PODAK kardeşimin ve yeni yönetimin ALLAH, yar ve yardımcısı olsun.

Hasan Podak ve yeni belirlenecek yönetimine, partililere, emeği geçen herkese hayırlı olsun diyorum. Başarılı da olacağına inanıyorum. İnşallah Tarsus'ta güzel çalışmalarınız ve hizmetleriniz olur. Tarsus halkı ve partiye gönül vermiş kişilerle yapacağın güzel çalışmaları da bu sütunlarda paylaşırız.Ak Partide 3 aylık aradan sonra atanan yeni başkan HASAN PODAK'a görevi tekrar hayırlı olsun..

HAYIRLI CUMALAR

Yine bir hafta sonuna geldik.

Bugün mübarek gün… Herkesin cumasını kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum. Yine bu hafta sonu  yapılacak imtihana girecek olan Üniversite adaylarına da başarılar diliyorum.

 Allah zihin açıklığı versin ve başarılı puanlarla gönlünüzdeki üniversitelere girersiniz inşallah diyorum.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI