::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

OZAN VARAL

25 Ekim 2019 Cuma 10:17

Tarsus'lu sevilen genç avukatlardan OZAN VARAL  değerli bir kardeşimiz.

Kendisi sevilen bir kişiliğe sahip. Gerek mensubu bulunduğu partisinin içinde gerekse partinin dışında birçok kesim tarafından seviliyor.

Mütevazi bir hukuk adamı. Sevdiği insanları çok sever. Mesela partisinde görev almasının ve meclis üyesi olmasının en  büyük sebebi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı VAHAP SEÇER

Kendisi Başkan Seçer'i çok sever.

 Seçer de Ozan kardeşimizi...

Tarsus belediye Meclis üyesi de olan OZAN VARAL, Tarsus Belediye başkanı DR. HALUK BOZDOĞAN  ile de dostluğu devam eden bir politikacı.

OZAN  VARAL, kendisine verilen görevlerden  kaçmaz. CHP Tarsus  ilçe Başkanı ALİ İLK ve partililerle koordine halinde çalışır. Herkese sevgi ve saygısını eksik etmez. Ben böyle görüyorum.

Mesela kendisine  Mersin Büyükşehirde MESKİ  Yönetim Kurulu üyeliği verildi. SEÇER'in verdiği bu görevde Ozan  Varal'ın da olması isabetli olmuştur. Halkı bilen tanıyan ve halkın içinden gelen OZAN  VARAL gibi isimler daha iyi yerlere layık.

Avukatta olan OZAN  VARAL Tarsus'ta  geçen yıllarda Baro temsilciliği de yapmıştı. Meslektaşları tarafından da sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahiptir.

Ben hiçbir görevden kaçtığını bugüne kadar görmedim.

 

Kendisi  konuşma üslubu ve bilgisi ile aldığı görevleri yerine getirmek için canla başla çalışıyor. Gerek Mersin'de gerek Tarsus'ta verilen görevleri layıkıyla yapıyor.

OZAN  VARAL hakkında daha uzun yazılar yazsam, sayfalar yetmez. Benimde sevdiğim bir kardeşim olan Ozan  Varal gerçekten her kesim tarafından sayılıyor. Kendisi bilgili, görgülü ve iyi bir insan. Yetişme tarzı da güzel. Onu tarif etmeme gerek yok. Her zaman tatlı dilli güler yüzlü olan Ozan  Varal da bu meziyetler fazlasıyla var. İnşallah kendisini daha ileride daha güzel yerlerde görürüz.

Ne diyelim. Allah senin gönlüne göre versin OZAN  VARAL kardeşim.

 

SUCUKLAR

Dün Türkiye genelinde et ve sucuk gibi ürünler hakkında yapılan yayınlarla ilgili bir yazı yazdım. 2016 yılında alınan numunelerin  raporlarının açıklandığı ve bazı kasaplarda baş ve at eti çıktığı iddiaları olduğunu söylemiştim.

Kasaplar Odası Başkanı NAİL UÇAK, Tarsus  Bakkallar ve Bayiler Odası  Başkanı ERDOĞAN YALÇIN ses vermedi. Birde İlçe Tarım ve Orman müdürü HAYRİ ERDOĞAN'ı göreve çağırmıştım. Ama vatandaştan gelen şikayetlerden  sonra bu üç kuruluş hakkında yazı yazmış ve göreve davet etmiştim. Üçünden de cevap gelmedi. Belki kaymakam bey bu işe el atar. Devlet kurumları biraz ağır çalışır ama yinede bu konuya el atılması gerek.

Tarsus yine internet sitelerinde ve ulusal basında kötü bir imajla anılıyor. Bunu düzeltmek gerek.

Yukarıda adlarını yazdığım üç kurum bu   sucuk ve at eti ile baş eti konularında bir açıklama yapmadılar.

Kasaplar Odası başkanı NAİL UÇAK, Tarsus Bakkallar Odası başkanı ERDOĞAN YALÇIN VE Tarsus  İlçe Tarım ve Orman Müdürü HAYRİ ERDOĞAN beye bir kez daha bu konuyu hatırlatıyorum.

Öncelikle Kaymakamlığın bu konunun üzerine gideceğine inanıyorum.

 

TAPU MÜDÜRÜ

Tarsus Tapu Müdürünü  takdir ediyorum.

Nedeni nedir?

Mesela geçtiğimiz haftalarda bir vatandaşın 10 milyon liralık  gayrimenkulünü bazı kişiler sahte evraklarla  alıp satmaya kalkışmışlar. Bunu nasıl yaparlar bilmiyorum. Gayrimenkul Adana'ya ait ve değeri 10 milyon lirayı geçiyor. Müdür  MUSTAFA KABADAYI  bir şeylerden şüphelenir ve bu konuya el atar. Tam imzalar atılırken yetkili mercilere önceden haber verildiği için  emniyet olaya el koyar. Hukuki muamele başlar ve vatandaşın mağduriyeti önlenir.

Tapu müdürü o dosyadan şüphelenmemiş olsa, bu olay ortaya çıkmazdı. Ama Tapu Müdürü  MUSTAFA KABADAYI  görevini layıkıyla yapmış ve şüphelendiği olayda bir sahtecilik olduğunu ortaya koymuştur. Böylece 10 milyon liralık bir servetin haksız kazanç olarak birilerinin eline geçmesini önlemiştir.Adanalı mal sahipleri de sanırım Tarsus Tapu Müdürü MUSTAFA KABADAYI 'ya  teşekkür etmişlerdir.Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği başkanı UMAY KOLAY hanım ve yönetim kurulu üyeleri Tapu Müdürlüğüne giderek, Tapu müdürü MUSTAFA KABADAYI'ya  teşekkür ettiler.

Yine  bazı emlakçılar da  Tapu Müdürümüze teşekkür edip bu sahtecilik olayını ortaya çıkarıp sahtecilik yapanları adalete teslim ettiği için kendisine teşekkür ettiler.

Bende vatandaş adına bu konuyu gündemime alıp,  başarılı böyle müdürlere teşekkür ederim.

Ha Ahmetin malı, ha Mehmet'in malı. Bu sahtecilik olayının ortaya çıkarılması güzel. Ben Tapu Müdürümüz MUSTAFA KABADAYI'yı bir kez daha kutluyorum.Allah senin gibi devlet memurlarını başımızdan eksik etmesin diyorum.

XXX

TÜM OKUYUCULARIMIZIN VE HALKIMIZIN  MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.  ALLAH HERKESE SAĞLIK SIHHAT VE BAŞARILAR NASİP ETSİN.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI