::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa ERDOĞAN Mustafa ERDOĞAN

SEÇER!

03 Temmuz 2019 Çarşamba 13:15

Mersin Büyükşehir belediye Başkanı VAHAP SEÇER CHP Mezitli ilçe kongresinde neler konuştu.

Konuştuklarını basından okumuşsunuzdur. Ayrıca dün gazetemizin manşetinde de vardı.

“Belediye başkanlığında bir kişi siyaset yapar. Siyaseti de  Mersin'de  Büyükşehir  Belediye Başkanı olarak ben yaparım.

İl ve ilçe teşkilatları örgütleri yönetir. Onlar bulundukları kentin örgüt başkanıdır. Onlar partiden  ve üyelerinden sorumludur. Onlar belediye işlerine kesinlikle karışmazlar. Belediye ile  teşkilatları birbirinden ayırmamız lazım.

Onun için herkes kendi yoluna. Benim Mersin Büyükşehir  Belediye Başkanlığı dönemimde  kimse bu işe tevessül etmesin. Benden engel görür, mücadele görür. Biz huzur istiyoruz. Biz çalışmak istiyoruz. Biz egolarımızı tatmin değil, memlekete hizmet etmek istiyoruz. Bunun için varız” diyor  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer.

Uzun bir konuşma ve uzunca bir açıklama.

Ama işin özeti ve geldiği nokta bu!

XXX

Değerli okurlarım.

Sizin anlayacağınız, Mersin Büyükşehir belediye Başkanı VAHAP SEÇER, Mezitli'de CHP'nin olağanüstü kongresinde konuştu.  Teşkilat başkanlarının belediye başkanlarının işine karışmamasını istedi. “Bizi rahat bırakın rahat çalışalım, bize karışmak isteyene engel olurum” dedi.

Tabi  Vahap beyin kendi açıklamasıdır.

Bu  kendisi ile Teşkilat arasındaki  bir konudur..

Şu anki durum böyle. Bekleyelim görelim. İl ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanları nasıl geçinir, onu bilemem. 3 ayı aşkın süredir biz başkanları izliyoruz, izlemeye devam edeceğiz.

SEÇER, yukarıdaki açıklamayı neden ve niçin yaptı?

Orasını bilemeyiz.

SABIR!

Dün Tarsus Belediye Meclisi toplandı.

 Başkan  HALUK BOZDOĞAN burada  bir dizi konuşmalar yaptı. “Belediyeyi usulsüzlük yaparak zarara uğratanlar hakkında gerekli işlemler yapılacak. Halkımız bize bu görevi verdi. Biz de canla başla çalışacağız” dedi.

Bozdoğan'ın sloganı “Herkes sabretsin. Ben çalışan hiç kimsenin ekmeği ile oynamam” diyor.

129 köyün tamamını gezdiğini anlatan başkan BOZDOĞAN gittiği köylerdeki herkesin sorununu dinleyip teşekkür ettiğini anlatırken “Köylere kalabalık gitmedim. Kimseyi rahatsız etmedim. Birkaç daire müdür ve  yardımcım ile ziyarette bulundum. Herkes bizi bağrına bastı” diyor.

BOZDOĞAN görevde olduğu 3 aydır gece gündüz demeden çalışıyor. Bazı müdürlükleri, başkan yardımcılıklarını ve danışmanlarının sayısını artırdı. Daha iyi hizmet etmek için çıtayı geniş tutuyor. Allah hepimizin hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

“Sabır... Sabır... Sabır...” diyen başkana bizde katılıyoruz.

Herkes sabırlı olsun

BİR ANEKDOT:

Dünkü ve pazartesi günkü ırmak kahvesi ile ilgili yazımı okuyan çok kişi aradı. Aynı zamanda Hz. Danyal  meydanı ile ilgili yazdığım yazıya birçok kişi arayıp teşekkür etti. Gerek sosyal medya hesabımızda  yorum bırakan, gerekse arayıp gazetemizi ve köşemi anlatınca duygulandım. Değerli okurlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. O dönem ırmak kahvesinde oturan 7-8 kişi beni aradı. O Nargile kahvehanesinde oturup nargile içmiş bu  arkadaşların isimlerini yazmak istemiyorum. Kendileri “Mustafa bey bizleri geçmişe götürdünüz teşekkür ederiz” dediler.

Tampon köşemi çoğu evlatlarının yada torunlarının göstermesiyle okumuş.Bir  insanın yazılanlara teşekkür etmesi  güzel. Bazıları da bir teşekkürü çok görüyor.Ne diyelim,  gazetecilik çok önemlidir. Biz dar bölgede  bu işi yapıyoruz. Daha geniş ortamlarda ve başka illerde yapsaydık, bugünkü konumumuz daha ileride olurdu

Biz doğumda, hastalıkta, düğünde, nişanda hep halkımızın yanındayız.

İyi günde de, kötü günde de siz değerli Tarsus halkına ve kamuoyuna açıktır.

 

SON SÖZ:

GÜVENME ZENGİNLİĞİNE BİR KIVILCIM YETER

GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER!

İŞTE DÜNYA BÖYLE BİR DÜNYA...

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI