::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Duygu SUCUKA Duygu SUCUKA

Tüm Ekibe Başarılar

22 Eylül 2014 Pazartesi 09:46

1970’li yılların başlarında Tarsus Kasım Ekenler Ortaokulunda öğrenci iken Türkçe öğretmenimiz olan Canan Kuştimur (sonra Ütük oldu) meslek hayatının baharında, cıvıl cıvıl, hayata yeni atılmış, idealist bir öğretmendi.

O yıllarda Tarsus’ta görev yapmakta olan öğretmenler içerisinde az sayıdaki Tarsuslu öğretmenlerden birisi idi. Okulun çalışkan öğrencilerinden birisi olarak tüm öğretmenlerim gibi Canan öğretmenle de diyaloğumuz iyiydi.

Bir gün onun hasta yatağında olduğunu, Ankara’da tedavi gördüğünü öğrendim ve kendisini ziyarete gittim. Çok duygulanmıştı. İşte o ziyareti yazıya dökmüş, Canan öğretmeni, o zamanki eğitimi, okulumuzu, şehrimizi anlatmış, hatta bugünün eğitimiyle kıyaslamıştım. O yazım bir arkadaş aracılığıyla Tarsus Ekspres Gazetesinde yayınlanmıştı. 2003 yılı Eylül ayı idi.

Ve gazetede yazmamın devamı geldi, sonrasında Tarsus Ekspres Gazetesinin köşe yazarları arasında yer aldım.

Yaklaşık 12 yıldır bu köşede yazmaktayım.

Tarsus’un önemli yayın organlarından birisi olan Tarsus Ekspres Gazetesi, doğru ve dolu haberciliği, yayın ilkesi, Tarsus’un sorunlarına sahip çıkma algısıyla kendisine değer katmaktadır.

Kent nezdinde önemli bir yere sahiptir. Başarılı bir gazetedir.

Bugün gazetenin 35. kuruluş yıldönümü kutlanmakta, gazete ailesi içinde bu sevinç yaşanmaktadır. Bu güzel günde yayın ekibinin aralarında olmak isterdim ancak imkanlarım buna elvermediği için sadece bu köşeden bir kutlamayla katılmak istedim bu coşkularına.

Nice başarılı yıllara, doğru yayıncılık ilkesiyle devam etmeleri dileğimle, Tarsus Ekspres Gazetesinin kurucu, yönetim, sahip, çalışan tüm ekibine sevgi ve selamlarımı gönderiyor, bu güzel günlerini kutluyorum.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI