::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yakup BONCUk Yakup BONCUk

YILAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI

30 Kasım 2019 Cumartesi 15:53

Tarsus Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma amaçlı bir derneğimiz var.

Kısa adı TASOBDER olan ub kuruluş  bu yıl 6.sını düzenlemeye hazırlandığı Yılan Balığı Yakalama Yarışması için çalışmaları tamamladı.

TASOBDER’den  konu ile ilgili olarak yapılan  açıklamada  bilgi verildi.

 Açıklamada   ‘’Derneğimizin asıl amacı çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve olta balıkçılığına yönlendirmektir. Bunun yanı sıra çeşitli faaliyet ve etkinlikler gerçekleştirerek birlik beraberlik ve dayanışma sağlamaktayız.  Bunlardan en önemli ve en büyük etkinliğimiz olan Yılan Balığı Yakalama Yarışmasıdır. Tarsus’umuzun tanıtılmasında etkin rol oynayan Yılan Balığı Yakalama Yarışması ‘ nın hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Bu yıl Derinsu Balık Av Market ve Haşim Av Kara ve Balık Av Malzemelerinin Ana sponsorluğunda Mersi Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Vahap SEÇER ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk BOZDOĞAN ‘ın katkılarıyla Tarsus ‘ u tanıtmak adına Tarsus Plajı civarı Kulak Mahallesi (Köyü) Berdan Irmağı ‘nda yapmaya karar verdik.

TASOBDER Yönetim Kurulu ve Üyelerinin çabalarıyla yeni meramızda ( Avlak alanı) festival tadında bir etkinlik olmasını bekliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda gerek kendi halkımız gerekse şehir dışından gelecek dernek üyeleri ve yarışmacıları eğlenceli bir yarışma bekliyor.”

ÖDÜL DE VAR!

30 Kasım/ 1 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan yarışmaya 50 takım ( 100 kişi ) yarışacak olup misafir katılımcılarla beraber 400 kişilik bir organizasyon olması beklenmekte.

 Yarışma sonunda En Büyük Yılan Balığı Yakalayana 2000 TL değerinde , 2. Ye 1500 TL değerinde , 3. Ye 1000 TL değerinde ve En çok Yılan Balığı Yakalayan kategori sine de 1000 TL değerinde Olta Takımı ve Ekipman verilecek.. Bunun yanı sıra çeşitli Ödüllerde yarışmacılara dağıtılacak.

Şimdiden hayırlı olsun.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
YAZARIN DİĞER YAZILARI